Qreate-IT is er voor jou

Betaalbare websites en webshops

Even voorstellen

Qreate-IT, het broertje van Qreativ


Qreate-it is het broertje van Qreativ, een bedrijf met klanten in binnen- en buiteland, dat in de afgelopen 10 jaar zijn strepen ruimschoots verdiend heeft. Vanwege de toenemende behoefte aan betaalbare websites besloot Qreativ om naast hun eigen softwareontwikkeling en maatwerk projecten een nieuw bureau op te zetten: Qreate-it. Deze onderneming, waar enkele ervaren WordPress specialisten werkzaam zijn, is bedoeld om klanten met een wat kleiner budget toch van een mooie website te voorzien. Dankzij een transparante prijsvoering en de jarenlange ervaring van Qreativ, is Qreate-it in staat om websites op te leveren met de kwaliteit die je van ons gewend bent, voor de scherpste prijs op de markt.


Meer weten?

We beantwoorden graag al je vragen!

 

Teamwork

WordPress specialisten

Qreate-it bestaat uit een team van deskundige WordPress specialisten met een jarenlange ervaring in het vakgebied. Ze zijn zeer goed op de hoogte van de laatste WordPress trends, nieuwtjes en ontwikkelingen, en kunnen je van een gedegen advies voorzien.

Onze visie

Een transparente werkwijze


Als je een website of webshop wil laten bouwen, kun je bij talloze bedrijven terecht. Het probleem is echter dat veel mensen door alle bomen vaak al snel het bos niet meer zien. Bovendien is er vaak erg veel onduidelijkheid op het gebied van prijzen en tarieven. De meeste bedrijven hanteren een uurtarief, waardoor je van tevoren niet precies weet hoeveel je uiteindelijk kwijt zult zijn. En bij de bedrijven die vaste prijzen hanteren, is het vaak niet duidelijk wat je precies voor die vaste prijs krijgt; alleen een website, of ook hosting en onderhoud? En hoe zit het met support? Bij Qreate-it houden we van duidelijkheid en transparantie. Je weet bij ons altijd precies waarvoor je betaalt en wat je krijgt, en als je vragen hebt beantwoorden we die graag. Gewoon helder, zonder fratsen.

 
Certificering

Maak kennis met onze partners

Wil je weten wat Qreate-it voor jou kan betekenen?

Maak vandaag nog een afspraak!