Nooit meer zorgen over WordPress onderhoud

Wij nemen je alle zorgen uit handen!

Updates, malware scans, firewalls, backups… het beveiligen en onderhouden van je WordPress site vergt de nodige tijd en moeite. En jij zult je ongetwijfeld liever met andere dingen bezighouden! Daarom biedt Qreate-it je de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten. We hebben 3 onderhoudspakketten ontwikkeld: Basis, Pro en Ultimate. Daarmee ben je ten allen tijde verzekerd van professioneel website onderhoud op maat!


 

Veelgestelde vragen

 
Wat is het voordeel van een onderhoudscontract?
Wanneer je bij Qreate-it een onderhoudspakket aanschaft, hoef je je nooit meer zorgen te maken over het updaten van WordPress, plugins en thema’s; dat doen wij allemaal voor je! Hierdoor weet je zeker dat je altijd de meest recente versie van de software geïnstalleerd hebt, en dat je WordPress site optimaal presteert. Afhankelijk van het onderhoudspakket dat je kiest voeren we ook een aantal andere werkzaamheden uit, om eventuele kwetsbaarheden snel op te kunnen sporen en je website optimaal te kunnen beveiligen.
Geven jullie support op alle WordPress plugins?
We updaten alle actieve plugins die jij op je WordPress site geïnstalleerd hebt. Wanneer een bepaalde functie na een update niet meer (naar behoren) werkt, dan lossen wij dit kosteloos voor je op. We raden wel aan om geen WordPress plugins te installeren die langer dan 2 jaar niet meer geüpdatet zijn, en om alle inactieve plugins te verwijderen.
Wanneer worden de updates doorgevoerd?
We streven ernaar om alle updates voor zowel WordPress zelf als voor WordPress thema’s en plugins zo snel mogelijk door te voeren. In het geval van een acuut veiligheidsrisico worden de benodigde updates dezelfde dag nog doorgevoerd.
Hoelang bewaren jullie mijn backups?
Alle backups worden één maand bewaard. Je oude backup wordt maandelijks overschreven met een nieuwe backup, zodat je altijd een recente versie van je WordPress site achter de hand hebt.