Hoe het werkt

Intake

Het traject begint altijd met een eerste kennismaking. Dit kan zowel face to face als digitaal via onze website. Je ontvangt van ons een intakeformulier, waarop je je eisen en wensen aan kunt geven. Daarna sturen we een offerte.

Ontwikkeling

Na goedkeuring van de offerte maken we een projectplanning. Je ontvangt geregeld updates over de voortgang, en kunt voor eventuele vragen contact met ons opnemen via de projectchat. Je website wordt online op een testserver ontwikkeld, zodat je altijd online mee kunt kijken. Na de oplevering van de testversie van de website sturen we de laatste factuur.

Livegang

Na betaling krijg je toegang tot de WordPress backend, en kun je aan de slag met het invullen van je website. Dit is heel eenvoudig met behulp van de digitale handleidingen die je van ons krijgt. Eventuele vragen over het invullen van je site kun je stellen via e-mail of via de projectchat. Zodra je klaar bent vragen we om je digitale goedkeuring, en zetten we de website live.

Doorlooptijd

Het volledige traject vanaf de intake neemt voor een website ongeveer 2 weken in beslag, en voor een webshop 4 weken. Na de livegang wordt er maandelijks gecommuniceerd wat er aan onderhoud is uitgevoerd.